Jeg ser dig

Bagsidetekst:

Gymnasiet er slet ikke som Augusta havde troet. Mens hendes bedste veninde, Frederikke, falder perfekt ind sammen med resten af klassen, føler Augusta sig fuldkommen usynlig. Hun savner tiden hvor det kun var hende og Frederikke.

Da Augusta bliver tilbudt et job som tutor for nyblinde Oliver, får hun mulighed for at spare op til en sommerhustur alene med Frederikke. Men Oliver er bestemt ikke interesseret i hendes hjælp. Han kæmper stadig med at få sin hverdag til at fungere og vil bare gerne klare sig selv.

Under tutortimerne finder de ud af at de har mere til fælles end de først troede, og for første gang i lang tid føler Augusta sig knap så usynlig. Men Oliver ser en helt anden Augusta end alle andre. En Augusta som er mere end bare Frederikkes veninde. Men hvem er Augusta overhovedet hvis hun ikke står i skyggen af Frederikke?

Andre oplysninger

Ungdomsbog
Sidetal: 320
Udgivelsesdato: 26. oktober 2018
Omslag: Danielle Finster
Pris: 299,95 kr.
Forlag: Tellerup

Link til anmeldelser

Tusind tak fordi jeg måtte læse din historie – jeg er VILD med den. Jeg ved godt at man ikke må favorisere dine bogbørn, men den er ENDNU bedre end Stalker!

Julie

Betalæser

Jeg vil gerne slå fast, at jeg er rigtig vild med bogen, og at jeg ser den på højde med Anna og det franske kys. Jeg synes virkelig, at du har fat i noget.

Katrine

Betalæser