Blog

Forfatterstatus 2018

Så er endnu et år gået på hæld, og jeg laver som altid et lille tilbageblik på året, der gik. 2018 blev til år, hvor jeg slet ikke fik skrevet så meget ny tekst, som jeg havde håbet på, men det betyder absolut ikke, at det blev et stille år. ’Jeg ser dig’ er udkommet, og for første gang var jeg på scenen på BogForum. I det private hjørne blev jeg færdiguddannet og fik fast arbejde, og her i slutningen af året købte min kæreste og jeg vores første hus!

Læs mere ...

Jeg ser dig er kommet fra tryk!

Så er ‘Jeg ser dig’ endelig kommet fra tryk! Det var som altid en stor oplevelse at åbne pakken og holde bogen for første gang. Selvom det er min fjerde bog, var der stadig lidt kriller i maven, da jeg åbnede pakken og endelig kunne se bogen rigtigt. Og hvor er den blevet flot! Den er helt klar til BogForum, hvor den udkommer – og hvor jeg skal på scenen for første gang sammen med min søde forfatterkollega, Bettina Stuhr Lindskow!

Læs mere ...

Bag om bogen: Silje og Kattehjemmet

I dag er det ét år siden, at første bind af Silje og Kattehjemmet udkom! Siden hen er også andet bind kommet til, og jeg arbejder på livet løs med at skrive bind tre. Idéen til både Den nye kat og Dyrskuet fik jeg helt tilbage i 2014, så bøgerne var et stykke undervejs inden de endelig fandt vej ud i verden. Og det hele startede med opdateringer af en kattefødsel på Facebook.

Læs mere ...

Kickstart på Hald Hovedgaard

I søndags kom jeg hjem fra endnu et skønt skriveophold på Hald Hovedgaard. Jeg har haft en flyvende start på 2018, hvor der er sket en masse spændende ting. Blandt andet har jeg fået kontrakt på min næste ungdomsbog. Men det har også været nogle travle måneder, hvor jeg især i marts næsten intet fik skrevet. Nu er der ved at være ro på, og jeg har derfor brugt opholdet på Hald til at give skrivningen en god kickstart.

Læs mere ...