Jeg ser dig er kommet fra tryk!

Så er Jeg ser dig endelig kommet fra tryk! Det var som altid en stor oplevelse at åbne pakken og holde bogen for første gang. Selvom det er min fjerde bog, var der stadig kriller i maven. Og hvor er den blevet flot! Den er helt klar til BogForum, hvor den udkommer - og hvor jeg skal på scenen for første gang sammen med min søde forfatterkollega, Bettina Stuhr Lindskow! Det bliver en fed måde at sende bogen ud i verden på!

Omslaget tog tid

Det bedste øjeblik i hele processen med at skabe en bog, er når den kommer fra tryk. Når man endelig kan holde produktet af (nogen gange) flere års arbejde. Jeg elsker det øjeblik, og denne gang glædede jeg mig især til at se omslaget. Det var nemlig en ret spændende proces at få dét på plads. Den første skitse var allerede utrolig pæn, men jeg følte ikke, at det omslag passede til historien. Jeg havde svært ved at sige det til min redaktør, for alle på forlaget var vilde med det. Heldigvis var min redaktør utrolig forstående, og de ville gerne gøre et forsøg med at tilpasse omslaget til de idéer, jeg selv havde. Det var en svær ændring, fordi dét jeg gerne ville, ikke passede super godt til baggrunden. Alligevel formåede Tellerups dygtige grafiker at få integreret min idé perfekt ind i resten af designet!

Vi havde omslaget frem og tilbage nogle gange, før vi kom frem til den endelige version, og jeg er pænt sikker på, at de var lidt trætte af mig til sidst. Jeg har nemlig for vane at blive ved med at ville justere på små detaljer på mine omslag. Min redaktør har heldigvis sagt, at jeg til gengæld er ret nem i manusplejen, så jeg krydser fingre for, at det opvejer min detaljefiksering i korrekturen og ved omslagene 😉

Nu er bogen her endelig, og hvor er jeg bare glad for omslaget. Det har et skønt blikfang og passer perfekt til den stil og historie, jeg gerne vil fortælle. Jeg ser dig er i øvrigt væsentligt længere end Stalker, så jeg var også spændt på at se størrelsen på bogen. Min bekymring var, at den ville være for tyk og dermed skræmme nogen læsere væk. Men det synes jeg bestemt ikke, den er. På trods af at bogstaverne er ret store, så har den en skøn størrelse. Den føles faktisk som en rigtig bog. Det gjorde Stalker også, men det føles bare lidt bedre med Jeg ser dig.

Sceneoptræden på BogForum

Plakat med mig og BettinaJeg ser dig udkommer d. 26. oktober 2018, som er den første dag på årets BogForum. Det bliver fedt at sende bogen ud i verden, og jeg er virkelig spændt på at se, hvordan den kommer til at klare sig. Den er jo en helt anderledes type bog end Stalker! Hvis man er nysgerrig på bogen, kan man komme om lørdagen på BogForum og høre mig fortælle lidt om den. Jeg skal nemlig på SPOT scenen kl. 10:45 sammen med min søde forfatterkollega, Bettina Stuhr Lindskow, som debuterer med bogen 'At danse mellem glasslår'. Vi fortæller begge om vores bøger, og så går tiden ellers med at snakke om kærlighed og identitet i Young Adult-genren. Et emne, som jeg glæder mig til at tale om, for det kommer til at fylde  i mine næste ungdomsbøger.

Det er første gang nogensinde, at jeg skal på en scene og fortælle om min bog, så jeg er meget spændt - og ret nervøs! Men det er en fantastisk mulighed for at give Jeg ser dig et kærligt skub ud i den store vide verden.