Stalker

Bagsidetekst:

Jeg ved ikke hvem han er.  Eller hvorfor han har valgt mig. Men når jeg hører gulvet knirke eller fodtrin følge efter mig, fryser mit blod, og jeg glemmer at trække vejret. Jeg lukker øjnene og håber det er indbildning. Men jeg ved han altid er i nærheden.

Midt i 2.g får Julie et romantisk brev fra en hemmelig beundrer. Pigerne i klassen bliver ellevilde og lægger planer for at føre dem sammen. Men brevene tager en uhyggelig drejning, og det går hurtigt op for Julie at beundreren ikke bare er betaget, han er besat. Og han skyr ingen midler for at komme tæt på hende …

Andre oplysninger

Ungdomsbog
Sidetal: 214
Udgivelsesdato: 21. juni 2016
Omslag: Danielle Finster
Pris: 199,95 kr.
Forlag: Tellerup

Link til anmeldelser

Hvordan føles det at blive stalket? Og hvad foregår der egentlig i hovedet på en stalker? Det kommer Michella Rasmussen med et godt bud på i hendes debutroman ‘Stalker’, som er en virkelig interessant og stærk debutroman.

Sabrina

Sabrinas blog

Bogen er skrevet i et let sprog og den er også hurtigt læst, men Michella har sine læsere fanget i et bjørnegreb og det går lige i hjernen på én. Faktisk havde jeg flere dage i streg mareridt om, at jeg blev stalket og hver nat ændrede stalkeren sig til forskellige af mine nærmeste. Se så ved man, at en forfatter kan noget særligt og godt (og skræmmende ...).

Malene

Wondrous Bibliophile

I øvrigt synes jeg bogen er skrevet rigtig godt. Korte, præcise sætninger, dialogen er god og føles levende, og alle karaktererne føles virkelige og realistiske. Det flyder rigtig godt, og det var også med til at man ligesom bare forsvinder ind i bogen.

Susanne

Sus' bogblog

Kun få kan skrive så indlevende at man på det nærmeste bliver suget ind i historien (...) Det føles næsten som om det er en ven der fortæller mig historien og det gør hele oplevelsen utrolig nærværende og vigtig.

Karin

Skrivepulten

Michella Rasmussen er god til at få spændingen op, og det var en letlæst og interessant bog (...) Sproget er dejligt nemt og flydende, og læseren bliver revet med fra side 1.

Rikke

Flyv med mig

Forfatteren har en særlig evne til at holde læseren hen i det uvisse. Når man lige tror at man har regnet den ud, tager historien en drejning, som gør at det man troede alligevel ikke passer.

Line

Forestilling om paradis

Knaldgodt skrevet, jeg var hooked fra første side (...) Helt forrygende og meget læseværdig.

Birgitte

Bachs bøger

Stalker er en spændende bog. Der er et godt flow hele vejen igennem og spændingen stiger.

Julie

Julie the bookcat

Jeg elsker hele idéen med en uhyggelig (men romantisk) stalkertype, som ingen ved hvem er! Hele mysteriet i at han er helt tæt på, men alligevel så langt væk! Det er bare så fedt! Virkelig spændende bog, fra start til slut! Jeg er meget begejstret!

Luna

Lunas kaffekrog

Rasmussen rammer spot on med den utrolige creepy fornemmelse af overvågning og komplette magtesløshed, Julie og hendes familie udsættes for.

Iben

Borough of Books

Michella Rasmussen skriver mesterligt og fangede mig fra første side. Bogen er læst på ingen tid, og jeg var underholdt under min læsning.

Xenia

Xenia's Bogblog

Stalker er velskrevet, spændende og en ganske interessant bog. Synsvinklen i bogen skifter. så man følger skiftevis Julie og stalkeren. Og det synes jeg var rigtig godt. Det var med til at øge spændingen og gætteriet om hvem stalkeren egentlig er.

Pernille

Bare et kapitel mere

Michella Rasmussen skriver en nem og letlæselig spændingsfyldt ungdomsroman, der snyder mit detektiv-jeg helt ind til sidste afsløring. For tingene er slet ikke, som de ser ud, og flere gange fandt jeg mig selv vaklende mellem de mange hints som gives, men som forvirrer mere, end de gør gavn. Helt perfekt!

Nena

Nena Skov

Forfatteren var meget god til at holde identiteten af stalkeren skjult for læseren og lagde små spor ud på, hvem det kunne være, eller vildspor kan man vist godt kalde det.

Marie

De unges ord

Jeg græd, råbte af Julie at hun var dum og ikke skulle gøre det, jeg følte min mave danne en kæmpe knude og jeg følte lettelse, kærlighed og meget andet. På de få sider (214), så kommer man igennem hele følelses registeret.

Pipaluk

Pipalukbooks

Det var vildt at se den drastisk drejning der skete med Julie og hendes hverdag, fra den dag stalkeren begyndte at vise sig i hendes liv.

Marie

Læsehesten

Selvom bogen er ret kort – under fire timers oplæsning – så når den at opbygge en ubehagelig stemning, hvor man som læser sidder og spekulerer på, hvem stalkeren er, og hvor langt vedkommende egentlig vil gå.

Den Lille Bogblog

Stalker er skrevet i et meget let sprog og handlingen er hurtigt i gang, så læseren straks er fordybet i en spændende fortælling.

Rikke

Andrups bookshelf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *