Ny ungdomsbog udkommer senere i år

I forgårs fik jeg kontrakt på min næste ungdomsbog, som har titlen Jeg ser dig. Efter at have knoklet med historien så længe, var det fantastisk endelig at få kontrakt på den, og jeg glæder mig til at sende bogen ud i verden på BogForum den 26. oktober 2018.

På trods af titlen er det en helt anden type bog end Stalker. Det er stadig en realistisk ungdomsbog (YA), men jeg ville gerne skrive en bog, som var lidt hyggeligere at læse. Det håber jeg er lykkedes, og jeg er derfor ret spændt på, hvordan bogen bliver modtaget af læserne.

Planen er at skrive en lille serie med skiftende hovedpersoner, hvor Jeg ser dig bliver den første bog i rækken. Jeg vil gerne have, at det bliver lidt i stil med Anika Eibes okay-bøger, da jeg elsker hendes koncept. Min redaktør er med på idéen, så nu krydser jeg fingre for, at hun kan lide mine næste bøger. Jeg har allerede et par idéer til mulige efterfølgere, så det er bare om at komme i gang!

Men først og fremmest gælder det Jeg ser dig. Jeg har allerede fået den retur til manuspleje, hvilket betyder, at min redaktør har læst historien igennem og rettet og sat kommentarer i manus undervejs. Nu er det så min tur til at redigere efter hendes kommentarer. Det næste stykke tid skal vi i fællesskab gøre den klar til udgivelse, og jeg håber, at jeg snart kan afsløre både bagsidetekst og forside.

Kontrakt på bogen, Jeg ser dig
Traditionen tro var jeg ude at spise sushi, da jeg fik kontrakten.

Følg med i udgivelsesprocessen enten her på min hjemmeside eller på Tellerup.com.

2 kommentarer til "Ny ungdomsbog udkommer senere i år"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *