Dyrskuet

Silje og Kattehjemmet #2
Forside for Dyrskuet (Silje og Kattehjemmet #2)

Bagsidetekst:

Silje og hendes veninder har sommerferie, og de glæder sig til at bruge ferien på at hygge om Kamma og hendes killinger.  Da der kommer dyrskue til byen, bliver pigerne ellevilde, og det tegner til at blive den bedste sommer nogensinde. Men da Siljes mor får en kæreste, og hans datter Alma skal være med i kattehjemmet, går det slet ikke som forventet. Alma har nemlig overhovedet ikke lyst til at være der, og så kan hun ikke engang lide katte!

‘Dyrskuet’ er andet bind i serien om Silje og Kattehjemmet. Bogen udkommer i november 2017. Serien handler om Silje og hendes veninder, der er fuld af gode idéer, når det kommer til kattehjemmet, som Siljes farmor ejer.

Andre oplysninger

Børnebog
Nr. i serien: 2
Sidetal: 160
Udgivelsesdato: 10. november 2017
Omslag: Danielle Finster
Pris: 199,95 kr.
Forlag: Tellerup

Læs de fulde anmeldelser

Dette er en god bog til de yngre læsere, som skal finde karakterer, som de kan relatere til og hvis man er vild med dyr, så er det i hvert fald et plus, at forfatteren både præsenterer os for katte, hunde og marsvin. Desuden er den velskrevet og man bliver i godt humør af at læse bogen.

Eva

Eva Lucia

Katte er en stor del af denne bog og det er bare så fantastisk at mærke kærligheden til dyrene hele vejen igennem. Det gør mig så glad indeni. Det er endnu en stærk bog, som rammer lige ind i læserens hjerte.

Pipaluk

Pipalukbooks

Serien om Silje og Kattehjemmet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *