Ny pigeserie på vej!

Juhuu, så fik min redaktør læst min tøsebog for piger i alderen 9-11 år. Ikke nok med at min redaktør godt kunne lide bogen og gerne ville udgive den, så foretrækker hun også, at jeg gør den til en del af en sød pigeserie. Det var min oprindelige tanke, da jeg skrev bogen, så jeg svævede rundt på en sky resten af dagen.

Jeg skrev historien i 2014, og den betyder noget helt særligt for mig. Derfor har jeg gået og bidt negle, mens jeg ventede på, at min redaktør nåede til min historie i bunken af manuskripter. Nu skal jeg i gang med manuspleje, og det bliver et herligt gensyn med hovedpersonerne. Jeg har med vilje ikke kigget på den, siden jeg afleverede den til forlaget, da jeg gerne ville læse den med helt friske øjne.

Bogen er foreløbig sat til at udkomme i starten af 2017. Jeg glæder mig allerede til at arbejde med den og komme i gang med at skrive andet bind i serien! Jeg kan godt løfte sløret for, at serien bliver fuld af dyr, især katte, og gode veninder.

Ny pigeserie på vej

 

Kontrakten blev fejret med en tur til vores faste running sushi. Præcis på samme måde blev det fejret, da jeg fik min allerførste kontrakt for næsten et år siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *