BogForum 2017 i billeder

Anden weekend i november står altid på BogForum! I år var det endnu en gang en stor oplevelse at være med. Jeg signerede bøger om fredagen, hvor jeg mødte en masse dejlige mennesker, og så fik jeg ellers mulighed for at tage rundt og se oplæg, interviews og hyggesnakke. Jeg fik snakket så meget, at jeg lørdag måtte tage hjem med pænt ondt i halsen!

Fredag

BogForum 2017 - Mig med mine tre bøger

Ligesom sidste år havde jeg en bogsignering fredag ved frokosttid. Jeg var lidt i tvivl om, hvordan det ville være at signere bøger i år. Min frygt var ligesom sidst at stå der alene i en time og glo, men sådan blev det slet ikke. De to skønne bogbloggere, Malene og Sabrina, stod klar med hver deres eksemplar af Stalker, da jeg kom, og det var så hyggeligt endelig at møde dem.

Løbende gennem den time jeg stod der, var der flere, som var søde til at lægge vejen forbi. Der var både andre forfattere og læsere. Jeg fik også besøg af børn og unge, som var derinde med deres klasser, og der var faktisk en del mennesker, som købte en af mine bøger, mens jeg stod der! Både børn, unge, voksne og bedsteforældre. Det var en virkelig sjov oplevelse at møde så mange forskellige mennesker, og jeg stod ikke alene på noget tidspunkt.

Da min signering var forbi, fik jeg en cola sammen med min søde veninde, Susie, som var kommet for at lykønske mig med Dyrskuet (Silje og Kattehjemmet #2), der udkom den dag. Hun havde endda taget et rigtig fint kort med! Vi fik en god lang snak, og da hun tog hjem, brugte jeg resten af dagen på at tale med både Tellerup-forfattere, huffere og andre dejlige bogfolk, og så gik jeg nærmest i pendulfart mellem Tellerups almindelige stand og deres børnebogsstand, hvor Silje og Kattehjemmet-bøgerne stod.

Lørdag

Som altid var lørdag årets store dag, hvor BogForum var proppet til randen med mennesker. Selvom det er svært at komme rundt, er der alligevel en helt særlig stemning, når så mange bogglade mennesker er samlet på én gang. Jeg havde kun en signering om fredagen, så jeg var en fri fugl lørdag. Det udnyttede jeg ved at se Katja Berger blive interviewet af Haidi W. Klaris, tage til forfatterlounge i Tellerups baglokale om eftermiddagen, lytte til Camilla Wandahl fortælle om sine bøger og til sidst var jeg med til at fejre Nicole Boyle Rødtnes’ udgivelse nummer 50. Når man selv står med tre bøger og tænker på alt det arbejde, der ligger bag hver og én af dem, skal jeg love for, at man bliver imponeret. Her mødte jeg også en masse, jeg kendte, og jeg fik snakket så meget, at jeg endte med at få ondt i halsen, men sikke en hyggelig dag!

Søndag

Søndag var endnu en dag, hvor jeg fik lyttet til en masse oplæg og interviews. Blandt andet med Pernille Eybye, Nicole Boyle Rødtnes, Nanna Foss (både oplæg og interview med Boris Hansen) og Ditte Wiese (som blev interviewet af Eva Lucia). Der var meget færre mennesker om søndagen, så her tog jeg mig tid til at gå rundt og kigge på alle standene, og jeg fik da også købt lidt undervejs. Jeg er ikke så glad for søndagen, fordi jeg godt kan mærke, at årets BogForum er ved at være slut, men så var det jo herligt, at der var et godt program og mange dejlige mennesker lige til det sidste.

Tryk på billederne for at se galleriet. Hold musen hen over et billede for at se billedteksten 🙂

Kommentarer til "BogForum 2017 i billeder"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *